O nama

O nama

Tvrtka Zobnica d.o.o. osnovana je u travnju 2014. godine i ove godine slavimo velikih 10 godina postojanja!

Nakon desetogodišnjeg iskustva u pripremi projekata, savjetovanju u financijama i vođenju odjela financija u dioničkom društvu sa 150 zaposlenih, pokrenula sam vlastitu konzultantsku tvrtku.

Zobnica d.o.o. je usmjerena  na pripremu projekata za ishođenje financiranja iz različitih vrsta izvora; od EU fondova do kredita komercijalnih banaka.

Jedan dio tvrtke usmjeren je na pripremu većih poduzetničkih i infrastrukturnih projekata, a drugi na mikro poduzetništvo i ruralni razvoj. Po našem dosadašnjem iskustvu, najzastupljenija područja kod pripreme većih projekata su inovacije, brodogradnja, unutarnja plovidba i poslovna infrastruktura.

Mikro poduzetnici nam dolaze iz raznih djelatnosti i područja, a njihove najčešće potrebe su one za financiranjem putem HAMAG BICRO i HBOR-ovih kredita, te prijave na natječaje EU iz segmenta razvoja proizvoda, njihove komercijalizacije, te promocije i certifikacije. U posljednjih 5 godina usmjerili smo se i prema segmentu ruralnog razvoja, odnosno pružanju usluga pripreme i praćenja projekata namijenjenih poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim subjektima koji su potencijalni korisnici financiranja iz mjera ruralnog razvoja.

Naša osnovna karakteristika, koju želimo zadržati i dalje je da prema svakom klijentu pristupamo posebno i drugačije. Svaki projekt promatramo kao jedinku i posvećujemo mu potrebnu pažnju. U razgovoru s klijentima, kao i u ocjeni njihovih projekata prije eventualnog ugovaranja smo realni i objektivni, bez obzira koliko je istina nekad teško prihvatljiva. Ulažemo sve napore kako bi riješili probleme s kojima se klijenti susreću u domeni naših usluga.

Nadamo se da ćemo na temeljima našeg dosadašnjeg rada  i iskustva i dalje biti ozbiljan suradnik u Vašem rastu i razvoju.

Direktorica tvrtke, Antonela Lozančić